BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wil je jouw bedrijf op een mooie en pakkende wijze vastleggen op foto? Welkom op de website van The Photo Factory by Christel Egberts. Ik verzorg allerlei soorten bedrijfsfotografie. Hiervoor kun je naar mijn studio komen, maar ik kom ook graag naar jou toe.

Werkzaam in Nederland

Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar werkzaam in heel Nederland. Ik fotografeer graag tijdens zakelijke evenementen zoals beurzen, seminars en congressen en regel ik complete reportages. Ook voor bedrijfsuitjes, presentaties of andere bijeenkomsten kun je mij bellen. Voordat ik aan de slag ga met de bedrijfsfotografie, bespreken we jouw wensen. Ik hoor graag wat jouw ideeën en mogelijkheden zijn, maar ik kom ook zelf met tips om nog betere foto’s te kunnen maken. Je kunt mij voor een uurtje tot hele dagen inhuren, in mijn eigen studio of op locatie. Ook voor pakkende, zakelijke portretten ben je bij mij aan het goede adres.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op of bekijk mijn
portfolio zakelijke portretten of portfolio reportages. Ervaringen lezen van de mensen die voor mijn camera hebben gestaan? Klik op: referenties.

Zakelijke portretten en beurzen bekijken

Hoe ziet jouw team er dan uit op de website? Voorbeeld van een teampagina: Samenwerkende Gezondheidsfondsen. Wil je beursfoto's van een opdrachtgever bekijken? Kijk dan op: Building Holland en scroll naar beneden. Of kijk bij Building Holland terugblik.

Over Christel

Mijn naam is Christel Egberts. 18 jaar geleden vond ik mijn passie in het fotograferen en die passie... ja, die heb ik nog steeds! Mijn eerste opdracht was het fotograferen op een bruiloft. Ik was om! Vanaf dat moment wilde ik meer fotograferen. Meer mensen, meer gebeurtenissen en meer voorwerpen. Door middel van cursussen en jarenlange ervaring heb ik me weten ontwikkelen tot de betrouwbare en flexibele fotografe die ik nu ben. Naast bedrijfsfotografie houd ik me ook graag bezig met:

Neem contact met me op

Ben jij op zoek naar bedrijfsfotografie? Ik kom graag in contact met je om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Hiervoor kun je contact met me opnemen via de mail of de telefoon. Sneller nog kun je het online contactformulier hieronder invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Bedrijfsfotografie zakelijke bijeenkomsten congressen beurzen seminar zakelijk speeldagen vakbeurs