Wil je jouw bedrijf op een mooie en pakkende wijze vastleggen op foto? Welkom op de website van The Photo Factory by Christel Egberts. Ik verzorg allerlei soorten bedrijfsfotografie. Hiervoor kun je naar mijn studio komen, maar ik kom ook graag naar jou toe.

Jouw bedrijf in beeld

Ik ben gevestigd in Amersfoort, maar werkzaam in heel Nederland. Ik fotografeer graag tijdens zakelijke evenementen zoals beurzen, seminars en congressen en regel ik complete reportages. Ook voor bedrijfsuitjes, presentaties of andere bijeenkomsten kun je mij bellen. Voordat ik aan de slag ga met de opdracht, bespreken we jouw wensen. Ik hoor graag wat jouw ideeën en mogelijkheden zijn, maar ik kom ook zelf met tips om nog betere foto’s te kunnen maken. Je kunt mij voor een uurtje tot hele dagen inhuren, in mijn eigen studio of op locatie. Ook voor pakkende, zakelijke portretten ben je bij mij aan het goede adres.

Medewerkers die gezien mogen worden

Bij The Photo Factory by Christel Egberts weet je zeker dat het eindresultaat wordt zoals je had verwacht. Ik luister naar jouw wensen, maar geef tijdens het maken van de zakelijke portretten ook aanwijzingen. Daarnaast is het van belang dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Op die manier is de sfeer ontspannen en kan ik unieke foto’s schieten. Tijdens de fotoshoot neem ik dan graag de tijd en laat tussendoor de zojuist genomen foto’s ook zien. Meekijken kan dus. Ik ben pas tevreden als mijn model blij de studio of locatie uitloopt.