BUSINESSFOTOGRAFIE

Wil je jouw bedrijf op een mooie en pakkende wijze vastleggen op foto? Welkom op de website van The Photo Factory by Christel Egberts. Ik verzorg allerlei soorten fotografie voor bedrijven. Hiervoor kun je naar mijn studio komen, maar ik kom ook graag naar jou toe.

Kennis delen & netwerken

Met name bij beurzen, evenementen of congressen gaat het mijn inziens om kennis delen en netwerken. Mensen brengen 'people & business' bij elkaar tijdens zakelijke bijeenkomsten wat onlosmakelijk is verbonden met verleden, heden en uiteraard de toekomst. Goede beelden dragen hieraan bij om je als bedrijf goed weer te geven op internet, social media of LinkedIn. Heb foto's nodig van je bedrijf, product of dienst of van de team, ik kan ze voor je verzorgen. Vanuit Amersfoort ben ik werkzaam in heel Nederland en fotografeer graag tijdens business evenementen en regel ik complete reportages. Ook voor bedrijfsuitjes, presentaties of andere bijeenkomsten kun je mij contacten. Je kunt mij voor een uurtje tot hele dagen inhuren, in mijn eigen studio of op locatie. Ook voor pakkende, zakelijke portretten ben je bij mij aan het goede adres.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op of bekijk mijn portfolio zakelijke portretten of portfolio reportages. Ervaringen lezen van de mensen die voor mijn camera hebben gestaan? Klik op: referenties.

Foto's bekijken van opdrachtgevers

Hoe ziet jouw team er dan uit op de website? Voorbeeld van een teampagina kun je hier bekijken: Equalis BV. Voor een reportage van eerder gefotografeerde beurzen kun je klikken op: Building Holland website en scroll naar beneden of kijk bij Building Holland foto-terugblik of 54Events.  

Momenten pakken

Bij iedere fotografie-opdracht gaat het om de juiste momenten te pakken. Dat geldt zeker ook voor portetfotografie dus houd ik mij naast businessfotografie ook bezig met:

Neem contact met me op

Ben jij op zoek naar een fotograaf? Ik kom graag in contact met je om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Hiervoor kun je contact met me opnemen via de mail of de telefoon. Sneller nog kun je het online contactformulier hieronder invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Business fotografie, zaken doen, klanten ontmoeten, Building Holland, kennis delen, netwerken, informele bijeenkomst, innovaties, vakbeurs