FAMILIE FOTOGRAFIE

Een familiefoto laten maken? Kom voor familie- of gezinsfotografie naar de Photo Factory by Christel Egberts. Je kunt naar de studio komen of ik kom naar de gekozen locatie.

Een belevenis

Familie is een belangrijk onderdeel van je leven. Niets is mooier om dit vast te leggen op een mooie foto voor de oudste en jongste generatie van de familie. Een foto die gezien mag worden en die je vol trots boven de bank kunt hangen of op de kast kunt neerzetten. Bij The Photo Factory is familie- of gezinsfotografie een gezellige belevenis (die vaak door gezinnen worden afgesloten met een lunch of etentje). Samen zorgen we voor ontspannen en prachtige foto’s, geheel naar jullie wensen.

Leuk cadeau

Even in de spotlight staan, gezellig samen met je familie, gezin, partner of lekker alleen? Ik maak het mogelijk! Leuk als cadeau om te geven aan opa en oma, of gewoon voor jezelf. Je ontvangt na een paar dagen alle foto’s digitaal in je mail. Wil je achteraf ook de foto’s laten afdrukken op papier of op ander materiaal zoals hout, canvas en aluminum? Ook dat is mogelijk, ik regel het graag voor je.

Over Christel

Ik fotografeer sinds 18 jaar met veel passie en plezier. Mijn eerste opdracht was het fotograferen op een bruiloft. Dat dit mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste opdracht zou zijn, wist ik meteen. Door middel van cursussen heb ik mijzelf weten te ontwikkelen tot een fotografe die flexibel en betrouwbaar is. Ik ben een persoon die prettig in de omgang is. Vooral op bijzondere momenten, zoals een bruiloft vind ik het belangrijk mij te houden aan de planning, zodat ik niet in de weg loop.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en prijzen van familie fotografie? Familie portretten van mij zien, kijk dan op portfolio familie portretten of voor andere soorten fotografie van mij: portfolio zakelijke portretten en portfolio bruiloften. Neem dan contact met mij op via de telefoon, mai of klik op onderstaande button.