WEDDING – TROUWFOTOGRAFIE                                 PEOPLE – FAMILIE FOTOGRAFIE

Jullie trouwdag is de mooiste dag uit jullie leven. De herinneringen aan deze dag wil je vast laten leggen in pakkende beelden. Foto’s die de sfeer perfect uitstralen. Mijn naam is Christel Egberts, ik ben trouwfotograaf uit Amersfoort en verzorg graag de bruidsfotografie op jullie trouwdag.

Een ontspannen dag met jullie in de hoofdrol

Als geen ander weet ik jullie dag vol emoties te ‘pakken in plaatjes’. Frisse en spontane foto’s waarbij de snik bijna hoorbaar is, de kus voelbaar en de taart als het ware proefbaar! Vanaf de aankleding en make-up tot aan het het feest of gewoon voor een paar uurtjes tijdens de ceremonie? Alles is mogelijk op het gebied van bruidsfotografie.

Ik werk op door heel Nederland en op uurbasis. Dus wil je een fotograaf bij je huwelijk voor 1 uur? Dan kan dat! Uiteraard kan dat ook voor een paar uur, een halve dag of een hele dag. Voordat ik ga fotograferen op jullie trouwdag, bespreken we samen jullie wensen, de locatie en de planning. Zo weet ik precies waar ik, als trouwfotograaf in Amersfoort, rekening mee moet houden.Ben je niet zo van het poseren? Vind je dat lastig of niet leuk dan hou ik daar zeker rekening mee. Het moet een ontspannen dag worden met jullie (onopvallend) in de hoofdrol!

FAMILIE FOTOGRAFIE

Een familiefoto laten maken? Kom voor familie- of gezinsfotografie naar de Photo Factory by Christel Egberts. Je kunt naar de studio komen of mij inhuren op locatie.

Een belevenis

Familie is een belangrijk onderdeel van je leven. Niets is mooier om dit vast te leggen op een mooie foto voor de oudste generatie van de familie. Een foto die gezien mag worden en die je vol trots boven de bank kunt hangen of op de kast kunt neerzetten. Bij The Photo Factory is familie- of gezinsfotografie een gezellige belevenis (die vaak door gezinnen worden afgesloten met een lunch of etentje). Samen zorgen we voor ontspannen en prachtige foto’s, geheel naar jullie wensen.

Leuk cadeau

Even in de spotlight staan, gezellig samen met je familie, gezin, partner of lekker alleen? Ik maak het mogelijk! Leuk als cadeau om te geven aan opa en oma, of gewoon voor jezelf. Je ontvangt na een paar dagen alle foto’s digitaal in je mail. Wil je achteraf ook de foto’s laten afdrukken op papier of op ander materiaal zoals hout, canvas en aluminum? Ook dat is mogelijk, ik regel het graag voor je.