FOTOGRAAF AMERSFOORT

Jouw bedrijf, je producten of jezelf wil je op een goede manier presenteren. Kwalitatieve portret-, bedrijfs-, product- of bruidsfotografie door een professionele fotograaf draagt hieraan zeker bij. Ik heb mij als fotografe gespecialiseerd in deze vormen van fotografie. 

Amersfoort en de rest van Nederland

The Photo Factory by Christel Egberts is gevestigd in Amersfoort, maar werkzaam in heel Nederland. Voor pakkende, zakelijke portretten ben je bij mij aan het goede adres. Ook fotografeer ik op zakelijke evenementen, zoals beurzen, seminars en congressen en regel ik complete reportages. Voordat ik aan de slag ga met de fotografie, bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Ik hoor graag wat jouw ideeën zijn, en ik kom ook zelf met tips om nog betere foto’s te kunnen maken. Je kunt mij voor een uurtje tot een hele dag inhuren, in mijn eigen studio of op locatie. 

Mogelijkheden voor bedrijven

Van 1 foto tot grote oplages, ik bied als bedrijfsfotografe vele mogelijkheden. Voordat ik aan de slag ga, bespreken we eerst jouw wensen. De product- of portretfoto’s kunnen geschoten worden in mijn studio in Amersfoort, maar het is ook mogelijk om de foto’s te maken op locatie, bijvoorbeeld bij jou in het bedrijf. Ik kom dan met mijn mobiele studio naar de locatie toe. De productfoto’s kunnen vrijstaand aangeleverd worden of met een achtergrondkleur naar keuze. Het gewenste fotoformaat is te leveren. 

Naast bedrijfsfotografie ook bruidsfotografie

Naast bedrijfsfotografie kun je bij mij ook terecht voor bruidsfotografie. Als bruidsfotografe kan ik jullie complete bruiloft op de foto zetten maar alleen de ceremonie vastleggen is ook een optie. Wil je meer weten over wat ik als fotograaf voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij via de telefoon of per mail. Bekijk ook zeker mijn portfolio en de referenties op de website even.

Fotograaf Amersfoort Stadhuis Amersfoort Gemeente Amersfoort Tuk tuk trouwen wedding huwelijk tweetak motor