REFERENCES

Hospice

Van alle medewerkers en vrijwilligers zijn portretfoto’s gemaakt en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Je maakt echt hele mooie foto’s, Christel. Je denkt mee met onze wensen, kan je goed inleven en weet de mensen op hun gemak te stellen. Hierdoor maak je foto’s waarop de mensen helemaal zichzelf zijn, geweldig!

Hospice
70 portretten

Bruidspaar M&Y

Een kleine bruiloft en nog geen fotograaf… of misschien toch je schoonvader vragen? Niet doen! Bel even met Christel! Ontmoet haar en je hebt direct vertrouwen dat de foto’s super worden!
Behalve dat ze een zeer aangename vrouw is om op je bruiloft er bij te hebben, is ze ook nog eens adequaat en regelt ze dat de ‘planning’ goed gaat op zo’n manier dat jij het niet eens door hebt!
We zijn ontzettend blij met de mooie en leuke foto’s en kijken terug naar een geweldige dag. Voor een andere gelegenheid bellen we je zeker weer :).
Dank je wel Christel!
Warme groeten, M&Y
bruiloft

Mandy de Jong

Voor het magazine van de Onthaasting in Amersfoort heeft Christel de fotografie verzorgd. Wij zijn een lunchroom/ dagbesteding die gerund wordt door verstandelijk beperkte mensen. Deze doelgroep is niet altijd makkelijk en toegankelijk maar ik heb Christel leren kennen als een hele vriendelijke geduldige en rustige fotograaf.

Onze cliënten voelden zich gelijk bij haar op hun gemak. En dat kan ook wel eens anders gaan. De fotoreportage vind ik mooi, scherp en apart.

Mandy de Jong
Lunchroom Terminus de Onthaasting

Piet Stam

Wij zijn erg blij met onze foto’s, spontaan maar toch zakelijk. Ideaal voor LinkedIn en voor onze website. Tijdens de fotosessie zorgt Christel voor een ontspannen sfeer rond de foto’s, ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd om een goed eindresultaat neer te zetten. De gefotografeerde personen komen daardoor natuurlijker over. De enscenering die Christel daarbij heeft gekozen sloot bovendien perfect aan bij de gewenste uitstraling van ons team. Dat dit alles goed is gelukt, krijgen we ook door onze klanten bevestigd.

Piet Stam
Equalis Strategy & Modeling B.V.

Joyce Knetemann Walrave

Christel is een vakvrouw met een passie voor fotografie! Dat merk je aan haar manier van werken.

Ze leeft zich volledig in haar klant in en maakt mooie passende beelden bij een opdracht.

Onze samenwerking met Christel verloopt altijd heel soepel en prettig, niet alleen omdat ze professioneel is, ook omdat ze een warme vriendelijke persoonlijkheid is.

Joyce Knetemann-Walrave
Romotion Media

Mevr. F. de Vries

Het is fijn om met Christel samen te werken. Ze kent het klappen van de zweep en weet wat een foto een goede foto maakt. Ook binnen een (klein) team weet zij haar plek te vinden en houdt zij anderen in de gaten, zodat haar werk dat van de anderen kan aanvullen. Elk jaar weer goed om haar erbij te hebben!

Mevr. F. de Vries
54 Events

Bea & Bas

We hebben Christel gevraagd om tijdens het feestje dat we georganiseerd hadden voor de 50e jarige verjaardag van Bea, alle vrienden en familie in gezinsverband op de foto te zetten. Niet iedereen voelde zich comfortabel toen er foto’s werden gemaakt maar Christel bezit de gave om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Dat zie je direct terug op de foto’s die ze gemaakt heeft. Onze jaarlijkse gezinsfoto laten we dan ook al jaren door Christel maken.

Bea & Bas

Laura & Bas

Een levende herinnering!

Na een eerste, prettige kennismaking met Christel hebben wij onze wensen uit kunnen spreken voor onze bruiloft. Christel is meedenkend, flexibel en enthousiast. De communicatie gaat erg prettig, je kan onbezorgd naar de huwelijksdag toe uitkijken.

Op de huwelijksdag is Christel een fijn persoon om om je heen te hebben. Tijdens het maken van de shoot konden we ons zelf zijn wat resulteert in prachtige foto’s. Onze hond kon mee op de foto en ook dat beheerst Christel erg goed. Met regelmaat kijken we de foto’s terug, een levende herinnering.

Tijdens ons feest heeft ze ook foto’s gemaakt en alle wensen binnen ons budget zijn gerealiseerd! We hebben een mooi fotoboek ontvangen en alle bewerkte fotobestanden zijn keurig digitaal aangeleverd. Wij zijn uiterst tevreden!

Laura & Bas
bruiloft

Mevr. L. Leeuwestein

Christel maakt mooie professionele foto’s en het is altijd super fijn samenwerken met haar!

Mevr. L. Leeuwestein
54 Events

Klaas Dolsma

De samenwerking met Christel verliep vanaf het allereerste begin prettig, professioneel en ontspannen. De organisatie van de foto shoot op onze locatie was perfect, en de foto’s waren uitstekend, zowel de individuele als de groepsfoto’s.

Klaas Dolsma
Erfocentrum