TROUWFOTOGRAAF AMERSFOORT

Jullie trouwdag is de mooiste dag uit jullie leven. De herinneringen aan deze dag wil je vast laten leggen in pakkende beelden. Foto’s die de sfeer perfect uitstralen. Mijn naam is Christel Egberts, ik ben trouwfotograaf uit Amersfoort en verzorg graag de bruidsfotografie op jullie trouwdag.

Een ontspannen dag met jullie in de hoofdrol

Ik werk op door heel Nederland en op uurbasis. Dus wil je een fotograaf bij je huwelijk voor 1 uur? Dan kan dat! Uiteraard kan dat ook voor een paar uur, een halve dag of een hele dag. Voordat ik ga fotograferen op jullie trouwdag, bespreken we samen jullie wensen, de locatie en de planning. Zo weet ik precies waar ik, als trouwfotograaf in Amersfoort, rekening mee moet houden.

Ben je niet zo van het poseren? Vind je dat lastig of niet leuk dan hou ik daar zeker rekening mee. Het moet een ontspannen dag worden met jullie (onopvallend) in de hoofdrol!

Met of zonder fotoboek

Als trouwfotograaf in Amersfoort heb ik al mogen fotograferen op vele bruiloften. Bruidsfotografie is mijn passie. Ik vind het prachtig om te zien hoe twee mensen de liefde vieren met elkaar tijdens hun trouwdag en dat ik daar onderdeel van mag zijn. Jullie ontvangen achteraf alle foto’s digitaal, met of zonder fotoboek.

Benieuwd naar mijn werk? Naast bruidsfotografie kun je bij mij ook terecht voor onder andere portfolio familie portretten of portfolio zakelijke portretten. Ervaringen lezen van bruidsparen die voor mijn camera hebben gestaan? Klik op: referenties.

Bekijk mijn portfolio op mijn website. Ik hoor graag wat ik voor jullie kan betekenen. Neem hiervoor contact met mij op via de telefoon of de mail. Ook kun je jouw gegevens achterlaten via het online contactformulier die hieronder staat.

Perfect match trouwen wedding bruiloft cabrio Mercedes Amersfoort Baarn Soest Hilversum Utrecht Nijkerk