ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor zakelijke fotografie? Maak kennis met The Photo Factory by Christel Egberts. Ik ben een professioneel fotografe, werkzaam in heel Nederland. Voor pakkende, zakelijke foto’s en zakelijke portretten kom ik graag langs bij jouw bedrijf. Ik werk zowel in mijn studio als op locatie.

Portretten en evenementen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar zakelijke fotografie. Je kunt mij voorbeeld inschakelen voor het maken van zakelijke portretten van de medewerkers, voor op de website of voor op LinkedIn. Of er staat een belangrijk evenement op de planning dat je wilt laten vastleggen zoals een bedrijfsuitje, een feestje of (product)presentatie. Ik heb ervaring met allerlei soorten gelegenheden, van beurzen en congressen tot seminars en evenementen. Ook het laten vastleggen van een complete reportage van een bedrijf en de bedrijfsactiviteiten voor bijvoorbeeld promotiemateriaal behoort tot mijn werk. Daarnaast kan ik ook je producten fotograferen en die vrijstaand of met een witte achtergrond aanleveren zodat ze fris en goed uitgelicht aan je klanten getoond worden.

Beurzen en evenementen

Bekijk hier een aantal gefotografeerde beurzen van mij: Building Holland website en scroll naar beneden of kijk bij Building Holland foto-terugblik of 54Events.

 

Over Christel Egberts

Mijn naam is Christel, een fotografe in hart en nieren. Ik rijd met veel plezier door heel Nederland met mijn mobiele studio of verwelkom mijn klanten in mijn eigen fotostudio. Voordat ik start met fotograferen ga ik altijd eerst in gesprek. Wat zijn je wensen? Wat is jouw doel? Kom je naar mijn studio in Amersfoort of wil je liever een fotoshoot op locatie? Jouw wensen staan voorop, maar ik geef graag tips om nog mooiere foto’s te kunnen maken. Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je, zodat je zo ontspannen mogelijk voelt. Zo kan ik de mooiste foto’s maken. Ervaringen lezen van de mensen die voor mijn camera hebben gestaan? Klik op: referenties.

 

Bekijk mijn portfolio

Benieuwd naar mijn werk op het gebied van zakelijke fotografie? Neem dan contact met mij op of bekijk mijn portfolio zakelijke portretten, portfolio reportages of portfolio productfotografie. Wil je meer informatie en/of een afspraak maken klik op het onderstaande contactformulier, dan hoor je zsm van mij.

Beurzen bijeenkomsten exhibition bouwbeurs robotarm technisch