ZAKELIJKE PORTRETTEN

Welkom bij The Photo Factory by Christel Egberts! Gebeurtenissen en gezichten leg ik graag vast op beeld. Zo kun je bij mij onder andere terecht voor zakelijke portretten maar ook voor zakelijke evenementen zoals presentaties, bedrijfsuitjes, seminars en beurzen, kortom: bedrijfsfotografie!

Een belangrijke toegevoegde waarde

Een eerste indruk maak je maar één keer. Ik help je graag bij het in beeld brengen van de personen die in jouw bedrijf werken. Het resultaat? Professionele foto’s waarop jouw medewerkers precies uitstralen wie zijn. Zakelijke portretten hebben een belangrijke toegevoegde waarde. Een bedrijf dat op haar website professionele foto’s heeft staan van het team straalt openheid en betrouwbaarheid uit. Maar een goede, zakelijke foto helpt ook bij het beter zichtbaar zijn op social media en doet het goed op een CV.

 

Foto’s die gezien mogen worden

Bij The Photo Factory by Christel Egberts weet je zeker dat het eindresultaat wordt zoals je had verwacht. Ik luister naar jouw wensen, maar geef tijdens het maken van de zakelijke portretten ook aanwijzingen. Daarnaast is het van belang dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Op die manier is de sfeer ontspannen en kan ik unieke foto’s schieten. Tijdens de fotoshoot neem ik dan graag de tijd en laat tussendoor de zojuist genomen foto’s ook zien. Meekijken kan dus. Ik ben pas tevreden als mijn model blij de studio of locatie uitloopt.

 

Business portretten

Hoe ziet jouw team er dan uit op de website? Voorbeeld van een teampagina: Equalis BV.

In de studio of op locatie

Je bent van harte welkom in mijn fotostudio in Amersfoort, maar ik kom net zo graag naar jou of jouw bedrijf toe. Met mijn mobiele fotostudio reis ik door heel Nederland. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op of bekijk mijn portfolio zakelijke portretten of portfolio familie portretten. Ervaringen lezen van de mensen die voor mijn camera hebben gestaan? Klik op: referenties.

Lucas Bolsius burgemeester van Amersfoort